Από το: boukitsa.gr
Φτιάχνουμε σε σχήμα αχλαδιού τα αμυγδαλωτά και στην κορυφή βάζουμε ένα γαρύφαλλο, τοποθετούμε στη λαμαρίνα (ταψί φούρνου) που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.
Τα ψήνουμε σε 175 βαθμούς πάνω κάτω η φωτιά όταν ροδίσουν ελαφρά
τα βγάζουμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: boukitsa
Φτιάχνουμε σε σχήμα αχλαδιού τα αμυγδαλωτά και στην κορυφή βάζουμε ένα γαρύφαλλο, τοποθετούμε στη λαμαρίνα (ταψί φούρνου) που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.
Τα ψήνουμε σε 175 βαθμούς πάνω κάτω η φωτιά όταν ροδίσουν ελαφρά
τα βγάζουμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: boukitsa