Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Αμυγδαλωτά αχλαδάκια (μάρζιπαν)

Written By Unknown on Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 | Ιουνίου 29, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: boukitsa.gr
Φτιάχνουμε σε σχήμα αχλαδιού τα αμυγδαλωτά και στην κορυφή βάζουμε ένα γαρύφαλλο, τοποθετούμε στη λαμαρίνα (ταψί φούρνου) που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.
Τα ψήνουμε σε 175 βαθμούς πάνω κάτω η φωτιά όταν ροδίσουν ελαφρά
τα βγάζουμε.

Διαβάστε τη συνταγή στο: boukitsa



SHARE

About Unknown