Από το: athinorama.gr /umami
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο. Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη μαγιά. Χωρίζουμε τους κρόκους από τα σπράδια των αβγών. Χτυπάμε τους κρόκους και προσθέτουμε το αλεύρι και το μέλι, ανακατεύοντας καλά. Βάζουμε το βούτυρο να λυώσει (χωρίς να αρχίσει να κάνει φουσκάλες) και το προσθέτουμε στο μείγμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο. Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη μαγιά. Χωρίζουμε τους κρόκους από τα σπράδια των αβγών. Χτυπάμε τους κρόκους και προσθέτουμε το αλεύρι και το μέλι, ανακατεύοντας καλά. Βάζουμε το βούτυρο να λυώσει (χωρίς να αρχίσει να κάνει φουσκάλες) και το προσθέτουμε στο μείγμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr