Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κέικ με κεράσια και μέλι

Written By Unknown on Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 | Ιουνίου 06, 2014

Από το: athinorama.gr /umami
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο. Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη μαγιά. Χωρίζουμε τους κρόκους από τα σπράδια των αβγών. Χτυπάμε τους κρόκους και προσθέτουμε το αλεύρι και το μέλι, ανακατεύοντας καλά. Βάζουμε το βούτυρο να λυώσει (χωρίς να αρχίσει να κάνει φουσκάλες) και το προσθέτουμε στο μείγμα.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Αθηνόραμα unami.gr



SHARE

About Unknown