Από το: super syntages.gr
Πλένουμε και κόβουμε στα τέσσερα τον κόκκορα (και κότα να είναι το ίδιο κάνει!).
Τον βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή χύτρα με το λάδι, σε χαμηλή φωτιά και σωτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Σούπερ Συνταγές
Πλένουμε και κόβουμε στα τέσσερα τον κόκκορα (και κότα να είναι το ίδιο κάνει!).
Τον βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή χύτρα με το λάδι, σε χαμηλή φωτιά και σωτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Σούπερ Συνταγές