Από το: ditucook. blogspot.gr
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Προαιρετικά ρίχνουμε λίγο ξύσμα πορτοκαλιού. Σε μία άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook
Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Προαιρετικά ρίχνουμε λίγο ξύσμα πορτοκαλιού. Σε μία άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook