Από το: lixoudies marifanis. blogspot.gr
Πανεύκολο, χορταστικό, μαλακό και κρεμμώδες παγωτό που θα λατρέψετε! Δεν απαιτεί ενδιάμεσα ανακατέματα διότι από μόνο του γίνεται πολύ μαλακό χωρίς να κρυσταλλώνει!!!
Έχουμε βάλει στο ψυγείο για 2 ώρες όλες τις κονσέρβες. Χτυπάμε πρώτα τις
φυτικές σαντιγί στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ να διπλασιαστούν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα ζαχαρούχα και τα εβαπορέ γάλατα, χαμηλώνουμε στο μέτριο την ταχύτητα του μίξερ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα ώσπου να γίνουν όλα μαζί μια παχύρρευστη κρέμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Οι λιχουδιές της Μαριφάνης
Πανεύκολο, χορταστικό, μαλακό και κρεμμώδες παγωτό που θα λατρέψετε! Δεν απαιτεί ενδιάμεσα ανακατέματα διότι από μόνο του γίνεται πολύ μαλακό χωρίς να κρυσταλλώνει!!!
Έχουμε βάλει στο ψυγείο για 2 ώρες όλες τις κονσέρβες. Χτυπάμε πρώτα τις
φυτικές σαντιγί στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ να διπλασιαστούν και να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα ζαχαρούχα και τα εβαπορέ γάλατα, χαμηλώνουμε στο μέτριο την ταχύτητα του μίξερ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα ώσπου να γίνουν όλα μαζί μια παχύρρευστη κρέμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Οι λιχουδιές της Μαριφάνης