Από το: Amerimnos Taxidioths
Ένας γευτικότατος πολίτικος μεζές είναι το μπουρέκι με αρνάκι. Αρχικά, κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα καραμελώνουμε με λίγη ζάχαρη, δηλαδή τα βάζουμε στο τηγάνι, να τσιγαριστούν με το λάδι και τη ζάχαρη. Σε ένα δεύτερο τηγάνι, τσιγαρίζουμε τους κύβους του αρνιού και μόλις ροδίσουν, τους σβήνουμε με κρασί. Στρώνουμε πάνω στο κρέας τα καραμελωμένα κρεμμύδια, χωρίς να ανακατέψουμε. Κλείνουμε το καπάκι του τηγανιού και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση, αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμη κρασί. Μετά από 3 με 4 λεπτά, βάζουμε τα μανιτάρια κι άλλο κρασί, αλάτι, ρίγανη και μπόλικο πιπέρι για τον Αναστάση. Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 15 λεπτά περίπου. Κλείνουμε το μάτι και κατεβάζουμε τη γέμιση από τη φωτιά. Ρίχνουμε την φέτα τριμμένη και το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Ένας γευτικότατος πολίτικος μεζές είναι το μπουρέκι με αρνάκι. Αρχικά, κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα καραμελώνουμε με λίγη ζάχαρη, δηλαδή τα βάζουμε στο τηγάνι, να τσιγαριστούν με το λάδι και τη ζάχαρη. Σε ένα δεύτερο τηγάνι, τσιγαρίζουμε τους κύβους του αρνιού και μόλις ροδίσουν, τους σβήνουμε με κρασί. Στρώνουμε πάνω στο κρέας τα καραμελωμένα κρεμμύδια, χωρίς να ανακατέψουμε. Κλείνουμε το καπάκι του τηγανιού και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση, αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμη κρασί. Μετά από 3 με 4 λεπτά, βάζουμε τα μανιτάρια κι άλλο κρασί, αλάτι, ρίγανη και μπόλικο πιπέρι για τον Αναστάση. Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 15 λεπτά περίπου. Κλείνουμε το μάτι και κατεβάζουμε τη γέμιση από τη φωτιά. Ρίχνουμε την φέτα τριμμένη και το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr