Από το: Angela's Cook
Χτυπάμε στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα περίπου 20 λεπτά τα τρία υλικά να αφρατέψουν. Βάζουμε το παγωτό μας σε μπολ σκεπασμένο ή τάπερ και το βάζουμε κατάψυξη. Μπορούμε να προσθέσουμε ότι θέλουμε μπισκότα, φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα τριμμένη, τρούφα
περίπου στις 2 ώρες που το έχουμε στην κατάψυξη. Το βγάζουμε προσθέτουμε ότι μας αρέσει ανακατεύουμε να πάει παντού και το βάζουμε πάλι κατάψυξη. Το βγάζουμε προσθέτουμε ότι μας αρέσει ανακατεύουμε να πάει παντού και το βάζουμε πάλι κατάψυξη. Και… πολύ σοκολατένιο σιρόπι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
Χτυπάμε στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα περίπου 20 λεπτά τα τρία υλικά να αφρατέψουν. Βάζουμε το παγωτό μας σε μπολ σκεπασμένο ή τάπερ και το βάζουμε κατάψυξη. Μπορούμε να προσθέσουμε ότι θέλουμε μπισκότα, φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα τριμμένη, τρούφα
περίπου στις 2 ώρες που το έχουμε στην κατάψυξη. Το βγάζουμε προσθέτουμε ότι μας αρέσει ανακατεύουμε να πάει παντού και το βάζουμε πάλι κατάψυξη. Το βγάζουμε προσθέτουμε ότι μας αρέσει ανακατεύουμε να πάει παντού και το βάζουμε πάλι κατάψυξη. Και… πολύ σοκολατένιο σιρόπι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon