Από το: lakis koutalakis. blogspot.gr
Σε δέκα λεπτά έχουμε έτοιμο τον γαύρο με σάλτσα μουστάρδας, και με γρήγορες διαδικασίες. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά και προσθέτουμε το νερό, το λάδι, τη ρίγανη και το αλάτι. Αφήνουμε να ζεσταθεί και προσθέτουμε την μουστάρδα
ανακατεύοντας με ένα πηρούνι για να διαλυθεί. Έπειτα τοποθετούμε τον γαύρο τον οποίο έχουμε καθαρίσει προηγουμένος και το σκόρδο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Λάκης Κουταλάκης
Σε δέκα λεπτά έχουμε έτοιμο τον γαύρο με σάλτσα μουστάρδας, και με γρήγορες διαδικασίες. Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά και προσθέτουμε το νερό, το λάδι, τη ρίγανη και το αλάτι. Αφήνουμε να ζεσταθεί και προσθέτουμε την μουστάρδα
ανακατεύοντας με ένα πηρούνι για να διαλυθεί. Έπειτα τοποθετούμε τον γαύρο τον οποίο έχουμε καθαρίσει προηγουμένος και το σκόρδο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Λάκης Κουταλάκης