Από το: monastiriaka.gr
Βράζουμε το ρύζι και το αφήνουμε να κρυώσει. Στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό του και τον ψιλοκόβουμε. Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις βάζουμε με τον τόνο σε σαλατιέρα. Προσθέτουμε ψιλοκομμένα
τα υπόλοιπα υλικά μαζί με το ρύζι, το αλάτι και το πιπέρι. Χτυπάμε λαδολέμονο και περιχύνουμε την σαλάτα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μοναστηριακά
Βράζουμε το ρύζι και το αφήνουμε να κρυώσει. Στραγγίζουμε τον τόνο από το νερό του και τον ψιλοκόβουμε. Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις βάζουμε με τον τόνο σε σαλατιέρα. Προσθέτουμε ψιλοκομμένα
τα υπόλοιπα υλικά μαζί με το ρύζι, το αλάτι και το πιπέρι. Χτυπάμε λαδολέμονο και περιχύνουμε την σαλάτα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μοναστηριακά