Από το: cook story.gr
Κρέμα καταλάνα την αποκαλούν οι Καταλανοί, κρεμ μπρουλέ οι Γάλλοι. Είναι μια λατρεμένη, πλούσια κρέμα που λιώνει στο στόμα με άρωμα κανέλας και εσπεριδοειδών. Μάλιστα οι καταλανοί την φτιάχνουν
παραδοσιακά στη γιορτή του Αγίου Ιωσήφ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Cook story
Κρέμα καταλάνα την αποκαλούν οι Καταλανοί, κρεμ μπρουλέ οι Γάλλοι. Είναι μια λατρεμένη, πλούσια κρέμα που λιώνει στο στόμα με άρωμα κανέλας και εσπεριδοειδών. Μάλιστα οι καταλανοί την φτιάχνουν
παραδοσιακά στη γιορτή του Αγίου Ιωσήφ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Cook story