Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Ρεβύθια με κριθαράκι (μανέστρα)

Written By Unknown on Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014 | Ιουλίου 28, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: lakis koutalakis. blogspot.gr
Είναι ένα φαγητό νηστίσιμο, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και χορταστικό.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε δεν έχουν μεγάλο κόστος και δεν θα μας ταλαιπωρήσει η διαδικασία του. 
Τα ρεβίθια που θα βράσουμε τα βάζουμε από την προηγούμενη νύχτα
σε μία λεκάνη με νερό και προσθέτουμε λίγο αλάτι ή μισό κουταλάκι σόδα και τα αφήνουμε να φουσκώσουν. Την επόμενη μέρα τα βγάζουμε από το νερό και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα. 

Διαβάστε τη συνταγή στο: Λάκης Κουταλάκης


SHARE

About Unknown