Από το: lakis koutalakis. blogspot.gr
Είναι ένα φαγητό νηστίσιμο, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και χορταστικό.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε δεν έχουν μεγάλο κόστος και δεν θα μας ταλαιπωρήσει η διαδικασία του.
Τα ρεβίθια που θα βράσουμε τα βάζουμε από την προηγούμενη νύχτα
σε μία λεκάνη με νερό και προσθέτουμε λίγο αλάτι ή μισό κουταλάκι σόδα και τα αφήνουμε να φουσκώσουν. Την επόμενη μέρα τα βγάζουμε από το νερό και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Λάκης Κουταλάκης
Είναι ένα φαγητό νηστίσιμο, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και χορταστικό.
Τα υλικά που θα χρειαστούμε δεν έχουν μεγάλο κόστος και δεν θα μας ταλαιπωρήσει η διαδικασία του.
Τα ρεβίθια που θα βράσουμε τα βάζουμε από την προηγούμενη νύχτα
σε μία λεκάνη με νερό και προσθέτουμε λίγο αλάτι ή μισό κουταλάκι σόδα και τα αφήνουμε να φουσκώσουν. Την επόμενη μέρα τα βγάζουμε από το νερό και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Λάκης Κουταλάκης