Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Καγιανάς Πελοποννήσου

Written By Unknown on Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014 | Ιουλίου 24, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: fetoula. blogspot.gr
Τη σκυτάλη στις παραδοσιακές συνταγές παίρνει ο καγιανάς απο την Πελοπόννησο. Σε αρκετές περιοχές της μέσα βάζουν και κομμάτια απο παστό χοιρινό, εγω σας δειχνω την απλή εκδοχή του, προσθέτοντας απλά λίγο κρεμμυδάκι για τη γεύση.


Διαβάστε τη συνταγή στο: Insta_food


SHARE

About Unknown