Από το: fetoula. blogspot.gr
Τη σκυτάλη στις παραδοσιακές συνταγές παίρνει ο καγιανάς απο την Πελοπόννησο. Σε αρκετές περιοχές της μέσα βάζουν και κομμάτια απο παστό χοιρινό, εγω σας δειχνω την απλή εκδοχή του, προσθέτοντας απλά λίγο κρεμμυδάκι για τη γεύση.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Insta_food
Τη σκυτάλη στις παραδοσιακές συνταγές παίρνει ο καγιανάς απο την Πελοπόννησο. Σε αρκετές περιοχές της μέσα βάζουν και κομμάτια απο παστό χοιρινό, εγω σας δειχνω την απλή εκδοχή του, προσθέτοντας απλά λίγο κρεμμυδάκι για τη γεύση.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Insta_food