Από το: fetoula. blogspot.gr
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και μόλις ροδίσουν ρίχνουμε το σπανάκι και τα ποτήρια με το νερό. Στη συνέχεια βάζουμε και τα καρότα και το ρύζι. Μετά απο λίγα λεπτά και αφου έχουν "πιεί"
το περισσότερο νεράκι τους, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τον άνιθο, τον φρέσκο κόλιανδρο, τον μαϊντανό και τον κύβο λαχανικών.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Insta_food
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και μόλις ροδίσουν ρίχνουμε το σπανάκι και τα ποτήρια με το νερό. Στη συνέχεια βάζουμε και τα καρότα και το ρύζι. Μετά απο λίγα λεπτά και αφου έχουν "πιεί"
το περισσότερο νεράκι τους, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τον άνιθο, τον φρέσκο κόλιανδρο, τον μαϊντανό και τον κύβο λαχανικών.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Insta_food