Από το: lixoudies marifanis. blogspot.gr
Σε μια κατσαρόλα γεμάτη με νερό βράζουμε τα φασολάκια, αφαιρώντας τον αφρό όποτε χρειάζεται. Στραγγίζουμε και αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα ξεχωριστό σκεύος βράζουμε και τις γαρίδες σε μπόλικο νερό που έχουμε προσθέσει 3 κουτ.σ. ελαιόλαδο.
Μόλις ασπρίσουν, στραγγίζουμε. Κόβουμε τις βραστές πατάτες σε χοντρούς κύβους και τις ανακατεύουμε με τα φασολάκια, τις γαρίδες, τις ελιές και το κρεμμύδι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Οι λιχουδιές της Μαριφάνης
Σε μια κατσαρόλα γεμάτη με νερό βράζουμε τα φασολάκια, αφαιρώντας τον αφρό όποτε χρειάζεται. Στραγγίζουμε και αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα ξεχωριστό σκεύος βράζουμε και τις γαρίδες σε μπόλικο νερό που έχουμε προσθέσει 3 κουτ.σ. ελαιόλαδο.
Μόλις ασπρίσουν, στραγγίζουμε. Κόβουμε τις βραστές πατάτες σε χοντρούς κύβους και τις ανακατεύουμε με τα φασολάκια, τις γαρίδες, τις ελιές και το κρεμμύδι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Οι λιχουδιές της Μαριφάνης