Από το: syntages eva. blogspot.gr
Σε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιούμε ωμό αυγό γι' αυτό και θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε αυγά καλής ποιότητας. Μπορείτε φυσικά να παστεριώσετε τους κρόκους σε μπεν μαρί αν θέλετε.
Βάλτε τους κρόκους σε ένα μπολ και
χτυπήστε τους με αυγοδάρτη. Ξεκινήστε να προσθέτετε πολύ λίγο από το λάδι ανακατεύοντας συνεχώς με τον αυγοδάρτη για να μην κόψει η μαγιονέζα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Σε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιούμε ωμό αυγό γι' αυτό και θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε αυγά καλής ποιότητας. Μπορείτε φυσικά να παστεριώσετε τους κρόκους σε μπεν μαρί αν θέλετε.
Βάλτε τους κρόκους σε ένα μπολ και
χτυπήστε τους με αυγοδάρτη. Ξεκινήστε να προσθέτετε πολύ λίγο από το λάδι ανακατεύοντας συνεχώς με τον αυγοδάρτη για να μην κόψει η μαγιονέζα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής