Από το: green chef.gr
Ανακατεύουμε με τα δάχτυλα όλα τα υλικά της ζύμης κουρού ελαφρά, χωρίς να ζυμώνουμε με δύναμη. Η ζύμη κουρού είναι εξαιρετικά απαλή και μαλακιά, μόλις ομογενοποιηθούν τα
υλικά την αφήνουμε χωρίς ζύμωμα και τη χρησιμοποιούμε αμέσως. Δεν ανοίγουμε φύλλο αλλά χωρίζουμε τη ζύμη για ευκολία σε 28 ίσα μέρη που θα τα γεμίσουμε στη χούφτα μας. Ανακατεύουμε τη μαρμελάδα με τα καρύδια.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Green Chef
Ανακατεύουμε με τα δάχτυλα όλα τα υλικά της ζύμης κουρού ελαφρά, χωρίς να ζυμώνουμε με δύναμη. Η ζύμη κουρού είναι εξαιρετικά απαλή και μαλακιά, μόλις ομογενοποιηθούν τα
υλικά την αφήνουμε χωρίς ζύμωμα και τη χρησιμοποιούμε αμέσως. Δεν ανοίγουμε φύλλο αλλά χωρίζουμε τη ζύμη για ευκολία σε 28 ίσα μέρη που θα τα γεμίσουμε στη χούφτα μας. Ανακατεύουμε τη μαρμελάδα με τα καρύδια.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Green Chef