Από το: lopis-place. blogspot.gr
Το κουνέλι μαγείρεψε η φίλη μου Μαριλένα και μας παρουσιάζει τη συνταγή:
Από το πρωί πλένουμε το κουνέλι καλά και προσεκτικά, έτσι ώστε να μην μείνουν τρίχες και το κόβουμε σε μερίδες. Το ξεπλένουμε με το μισό ξύδι
και το βάζουμε σε μία λεκάνη με νερό και με το υπόλοιπο ξύδι, για 1 ώρα.
Κατόπιν το τοποθετούμε μέσα σε μία γάστρα, ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το δενδρολίβανο ολόκληρο, τα μανιτάρια, τα ντοματάκια, τα δαφνόφυλλα το ελαιόλαδο, τα πιπέρια, τις πατάτες, το κρασί, αλάτι και ένα ποτήρι του κρασιού νερό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Οι συνταγές της Λόπης
Το κουνέλι μαγείρεψε η φίλη μου Μαριλένα και μας παρουσιάζει τη συνταγή:
Από το πρωί πλένουμε το κουνέλι καλά και προσεκτικά, έτσι ώστε να μην μείνουν τρίχες και το κόβουμε σε μερίδες. Το ξεπλένουμε με το μισό ξύδι
και το βάζουμε σε μία λεκάνη με νερό και με το υπόλοιπο ξύδι, για 1 ώρα.
Κατόπιν το τοποθετούμε μέσα σε μία γάστρα, ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το δενδρολίβανο ολόκληρο, τα μανιτάρια, τα ντοματάκια, τα δαφνόφυλλα το ελαιόλαδο, τα πιπέρια, τις πατάτες, το κρασί, αλάτι και ένα ποτήρι του κρασιού νερό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Οι συνταγές της Λόπης