Από το: green chef.gr
Ψιλοκόβουμε το σπανάκι, αλατίζουμε και στύβουμε να φύγουν τα περισσότερα υγρά. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, το ξερό κρεμμύδι, τα πράσα και τα σωτάρουμε ελαφρά με το λάδι. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά, σπάμε
με τα δάχτυλα τη φέτα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά . Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και ωστόσο ανοίγουμε 10 λεπτά φύλλα 20 cm x 25 cm περίπου. Για να διευκολυνθούμε στο ίσο μοίρασμα της γέμισης, την χωρίζουμε εξαρχής σε 10 ίσα μέρη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Green Chef
Ψιλοκόβουμε το σπανάκι, αλατίζουμε και στύβουμε να φύγουν τα περισσότερα υγρά. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, το ξερό κρεμμύδι, τα πράσα και τα σωτάρουμε ελαφρά με το λάδι. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά, σπάμε
με τα δάχτυλα τη φέτα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά . Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και ωστόσο ανοίγουμε 10 λεπτά φύλλα 20 cm x 25 cm περίπου. Για να διευκολυνθούμε στο ίσο μοίρασμα της γέμισης, την χωρίζουμε εξαρχής σε 10 ίσα μέρη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Green Chef