Από το: fetoula. blogspot.gr
Θα τη λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Σε γυάλινο πιάτο έκοψα σε κομμάτια την κουβερτούρα και έριξα μέσα τις 2 κουταλιές μαργαρίνης. Έβαλα το πιάτο στο φούρνο μικροκυμμάτων για 2-3
λεπτά και πρόσεξα να μη μου καεί η κουβερτούρα. Έπειτα ανακάτεψα το μείγμα, μέχρι να λιώσει εντελώς η κουβερτούρα. Στη συνέχεια κοσκίνισα τις 2 κουταλιές άχνης ζάχαρης και ανακάτεψα. Έριξα το ζαχαρούχο γάλα στη μερέντα μου και ανακάτεψα ξανα καλά. Αν θέλετε ρίξτε και μια χούφτα κοπανισμένα αμύγδαλα. Διατηρείται στο ψυγείο και τη χρησιμοποιώ και σαν γλάσσο σε cupcakes, muffins κτλ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Insta_food
Θα τη λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Σε γυάλινο πιάτο έκοψα σε κομμάτια την κουβερτούρα και έριξα μέσα τις 2 κουταλιές μαργαρίνης. Έβαλα το πιάτο στο φούρνο μικροκυμμάτων για 2-3
λεπτά και πρόσεξα να μη μου καεί η κουβερτούρα. Έπειτα ανακάτεψα το μείγμα, μέχρι να λιώσει εντελώς η κουβερτούρα. Στη συνέχεια κοσκίνισα τις 2 κουταλιές άχνης ζάχαρης και ανακάτεψα. Έριξα το ζαχαρούχο γάλα στη μερέντα μου και ανακάτεψα ξανα καλά. Αν θέλετε ρίξτε και μια χούφτα κοπανισμένα αμύγδαλα. Διατηρείται στο ψυγείο και τη χρησιμοποιώ και σαν γλάσσο σε cupcakes, muffins κτλ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Insta_food