Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σαρδέλες Παντρεμένες

Written By Unknown on Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 | Αυγούστου 27, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: suntagesvromi .blogspot.gr
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις σαρδέλες, αφαιρούμε το κεφάλι και προσεκτικά το κόκαλο ώστε να μείνει μόνο το φιλέτο. Τις βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε την μουστάρδα, το λεμόνι, το ελαιόλαδο, την ρίγανη και το θυμάρι και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε ένα φιλέτο στο ταψί με το δέρμα προς τα κάτω, απο πάνω μια κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο μαιντανό και απο πάνω άλλο ένα φιλέτο με το δέρμα προς τα πάνω. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλες. Ψήνουμε στους 200C μέχρι να πάρουν χρώμα.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Συνταγές Υγιεινής Διατροφής



SHARE

About Unknown