Από το: suntages nikoulas .blogspot.gr
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι, τη ζάχαρη και τον χυμό με το σύρμα πολύ καλά.
Ρίχνουμε κ τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ, αλλά το αλεύρι σιγά σιγά. Ξεκινάμε να ζυμώνουμε και ρίχνουμε όσο αλεύρι χρειάζεται για να πλάθεται η ζύμη και να μην κολλάει στα χέρια.
Πλάθουμε μικρές πλεξούδες και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180
βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Το μυαλό στο... φαγητό!
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το λάδι, τη ζάχαρη και τον χυμό με το σύρμα πολύ καλά.
Ρίχνουμε κ τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ, αλλά το αλεύρι σιγά σιγά. Ξεκινάμε να ζυμώνουμε και ρίχνουμε όσο αλεύρι χρειάζεται για να πλάθεται η ζύμη και να μην κολλάει στα χέρια.
Πλάθουμε μικρές πλεξούδες και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180
βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Το μυαλό στο... φαγητό!