Από το: cook story.gr
Στην κρητική κουζίνα συνηθίζεται να βράζουν μαζί παραπάνω από δυο είδη κρέατος και έτσι ο ζωμός γίνεται πολύ πιο γευστικός και ιδανικός για το κρητικό πιλάφι ή για να βράσουμε μακαρόνια και να τα σερβίρουμε με
ξερό ανθότυρο Κρήτης.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Cook story
Στην κρητική κουζίνα συνηθίζεται να βράζουν μαζί παραπάνω από δυο είδη κρέατος και έτσι ο ζωμός γίνεται πολύ πιο γευστικός και ιδανικός για το κρητικό πιλάφι ή για να βράσουμε μακαρόνια και να τα σερβίρουμε με
ξερό ανθότυρο Κρήτης.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Cook story