Από το: cook story.gr
Μια πολύ εύκολη και ζουμερή καρυδόπιτα, χωρίς να είναι πολύ γλυκιά και να "βαραίνει" και με το άρωμα της μαστίχας Χίου που τρελαίνομαι. Να τη σερβίρεται με παγωτό μαστίχα με σιρόπι βύσσινου, ότι πρέπει για τα ζεστά απογεύματα του
καλοκαιριού! Προθερμαίνουμε το φούρνο στους στους 180 βαθμούς. Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, το κονιάκ, τα καρύδια σπασμένα, την κανέλα, το γαρύφαλλο και τη μαστίχα που την έχουμε κάνει σκόνη με λίγη ζάχαρη στο γουδί.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Cook story
Μια πολύ εύκολη και ζουμερή καρυδόπιτα, χωρίς να είναι πολύ γλυκιά και να "βαραίνει" και με το άρωμα της μαστίχας Χίου που τρελαίνομαι. Να τη σερβίρεται με παγωτό μαστίχα με σιρόπι βύσσινου, ότι πρέπει για τα ζεστά απογεύματα του
καλοκαιριού! Προθερμαίνουμε το φούρνο στους στους 180 βαθμούς. Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, το κονιάκ, τα καρύδια σπασμένα, την κανέλα, το γαρύφαλλο και τη μαστίχα που την έχουμε κάνει σκόνη με λίγη ζάχαρη στο γουδί.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Cook story