Από το: oreksi naxeis. blogspot.gr
Γεύση που σε ταξιδεύει!!!
Πλένουμε πάρα πολύ καλά το χταπόδι και καθαρίζουμε το κεφάλι και την κουκούλα. Το βάζουμε στην χύτρα με 1/4 ποτηριού νερό για να μην κολλήσει και το βράζουμε για 20'. Ανοίγουμε την χύτρα και σουρώνουμε το χταπόδι (θα
πρέπει να έχει πάρει ροζ χρώμα,να έχει μαλακώσει και να έχει βγάλει τα υγρά του).
Διαβάστε τη συνταγή στο: Όρεξη να 'χεις
Γεύση που σε ταξιδεύει!!!
Πλένουμε πάρα πολύ καλά το χταπόδι και καθαρίζουμε το κεφάλι και την κουκούλα. Το βάζουμε στην χύτρα με 1/4 ποτηριού νερό για να μην κολλήσει και το βράζουμε για 20'. Ανοίγουμε την χύτρα και σουρώνουμε το χταπόδι (θα
πρέπει να έχει πάρει ροζ χρώμα,να έχει μαλακώσει και να έχει βγάλει τα υγρά του).
Διαβάστε τη συνταγή στο: Όρεξη να 'χεις