Από το: mageirisa. blogspot.gr
Ριχνουμε στην κατσαρολα το λαδι, σωταρουμε το κοτοπουλο και στην συνεχεια ριχνουμε τα κρεμμυδακια. Ριχνουμε 2 κουπες νερο το σκεπαζουμε, χαμηλωνουμε την φωτια και αφηνουμε να βρασει 1 ωρα. Ριχνουμε τα μαρουλια και αφηνουμε να
βρασει μεχρι να μαλακωσουν τα μαρουλια και να μεινει με λιγο νερο.
Ριχνουμε αλατι πιπερι και οσο ανηθο θελουμε χαμηλωνουμε καιαλλο την φωτια χτυπαμε τα αυγα ριχνουμε και τον χυμο απο 2 λεμονια λιγο ζουμακι απο το φαγητο για να παρει την θερμοκρασια και το ριχνουμε στο φαγητο μας....
βρασει μεχρι να μαλακωσουν τα μαρουλια και να μεινει με λιγο νερο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Μαγειρέματα & άλλα