Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σίγλινα με χοιρινό

Written By Unknown on Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 | Αυγούστου 03, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: boukitsa.gr
Για να φτιάξουμε τα σίγλινα παίρνουμε 3-4 κιλά χοιρινό κρέας με το πετσάκι του και όλα του τα λιπαρά, γι 'αυτό προτιμούμε μικρό γουρούνι.
Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με λίγο λάδι και αφού τα σοτάρουμε χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε αρκετή ώρα
να μαλακώσουν. Προσθέτουμε αλάτι, κύμινο μπόλικο τριμμένο, ξύδι και τριμμένο πιπέρι.
Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα βάζουμε σε γυάλινο βάζο. Πρέπει να σκεπάζονται από το ζουμί τους. Ίσως χρειαστεί στο βράσιμο να βάλουμε λίγο νερό.

Διαβάστε τη συνταγή στο: boukitsa


SHARE

About Unknown