Από το: boukitsa.gr
Για να φτιάξουμε τα σίγλινα παίρνουμε 3-4 κιλά χοιρινό κρέας με το πετσάκι του και όλα του τα λιπαρά, γι 'αυτό προτιμούμε μικρό γουρούνι.
Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με λίγο λάδι και αφού τα σοτάρουμε χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε αρκετή ώρα
να μαλακώσουν. Προσθέτουμε αλάτι, κύμινο μπόλικο τριμμένο, ξύδι και τριμμένο πιπέρι.
Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα βάζουμε σε γυάλινο βάζο. Πρέπει να σκεπάζονται από το ζουμί τους. Ίσως χρειαστεί στο βράσιμο να βάλουμε λίγο νερό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: boukitsa
Για να φτιάξουμε τα σίγλινα παίρνουμε 3-4 κιλά χοιρινό κρέας με το πετσάκι του και όλα του τα λιπαρά, γι 'αυτό προτιμούμε μικρό γουρούνι.
Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με λίγο λάδι και αφού τα σοτάρουμε χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε αρκετή ώρα
να μαλακώσουν. Προσθέτουμε αλάτι, κύμινο μπόλικο τριμμένο, ξύδι και τριμμένο πιπέρι.
Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα βάζουμε σε γυάλινο βάζο. Πρέπει να σκεπάζονται από το ζουμί τους. Ίσως χρειαστεί στο βράσιμο να βάλουμε λίγο νερό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: boukitsa