Από το: the gastrin. blogspot.gr
Ένα απαραίτητο γαστρονομικό συστατικό στην κουζίνα μας ειδικά φτιαγμένο για την εποχή που η ντομάτα δεν είναι στα φόρτε της!!!
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι παρασκευής πελτέ ή σάλτσας ντομάτας
και ο καθένας χρησιμοποιεί αυτόν που τον βολεύει. Αν και ο πελτές έχει περισσότερη διαδικασία από την σάλτσα, εξοικονομεί όμως περισσότερο χώρο στο ντουλάπι της κουζίνας σας αφού μόλις 1 κ. σούπας αναλογεί με 1 φλ. τσαγιού σάλτσας ντομάτας ...αντ' αυτού η σάλτσα βράζεται λιγότερο και σφραγίζεται ερμητικά σε γυάλινα βαζάκια για να διατηρηθεί σωστά .... Διαλέγετε και παίρνετε!!!
Διαβάστε τη συνταγή στο: the gastrin
Ένα απαραίτητο γαστρονομικό συστατικό στην κουζίνα μας ειδικά φτιαγμένο για την εποχή που η ντομάτα δεν είναι στα φόρτε της!!!
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι παρασκευής πελτέ ή σάλτσας ντομάτας
και ο καθένας χρησιμοποιεί αυτόν που τον βολεύει. Αν και ο πελτές έχει περισσότερη διαδικασία από την σάλτσα, εξοικονομεί όμως περισσότερο χώρο στο ντουλάπι της κουζίνας σας αφού μόλις 1 κ. σούπας αναλογεί με 1 φλ. τσαγιού σάλτσας ντομάτας ...αντ' αυτού η σάλτσα βράζεται λιγότερο και σφραγίζεται ερμητικά σε γυάλινα βαζάκια για να διατηρηθεί σωστά .... Διαλέγετε και παίρνετε!!!
Διαβάστε τη συνταγή στο: the gastrin