Από το: lakis koutalakis. blogspot.gr
Σήμερα θα φτιάξουμε κάτι εύκολο. Θα τηγανίσουμε φιλέτο ψαριού γλώσσα, πέρκα, παγκάσιους ή ότι άλλο μας αρέσει. Απλά και εύκολα χωρίς πολύ κόπο και με λίγα υλικά. Αν το ψάρι μας είναι κατεψυγμένο το βγάζουμε από την προηγούμενη μέρα από την
κατάψυξη και το αφήνουμε στο ψυγείο να ξεπαγώσει. Φροντίζουμε να έχουν στραγγίξει τα νερά πριν τα χρησιμοποιήσουμε. Απλώνουμε τα φιλέτα επάνω σε ένα δίσκο ή ένα ξύλο κοπής και αλατίζουμε και από τις 2 πλευρές Μην το παρακάνουμε με το αλάτι και μας βγει αλμυρό. Το ίδιο κάνουμε με την πάπρικα, το κάρυ και την τριμμένη ρίγανη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Λάκης Κουταλάκης
Σήμερα θα φτιάξουμε κάτι εύκολο. Θα τηγανίσουμε φιλέτο ψαριού γλώσσα, πέρκα, παγκάσιους ή ότι άλλο μας αρέσει. Απλά και εύκολα χωρίς πολύ κόπο και με λίγα υλικά. Αν το ψάρι μας είναι κατεψυγμένο το βγάζουμε από την προηγούμενη μέρα από την
κατάψυξη και το αφήνουμε στο ψυγείο να ξεπαγώσει. Φροντίζουμε να έχουν στραγγίξει τα νερά πριν τα χρησιμοποιήσουμε. Απλώνουμε τα φιλέτα επάνω σε ένα δίσκο ή ένα ξύλο κοπής και αλατίζουμε και από τις 2 πλευρές Μην το παρακάνουμε με το αλάτι και μας βγει αλμυρό. Το ίδιο κάνουμε με την πάπρικα, το κάρυ και την τριμμένη ρίγανη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Λάκης Κουταλάκης