Από το: casa-dei-sapori .blogspot.gr
Στην συνέχεια πλένω τα μανιτάρια και το σπανάκι, και τεμαχίζω σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια και το μπέικον. Σωτάρω τα μανιτάρια, το μπέικον και μετά το σπανάκι. Αλατοπιπερώνω και προσθέτω την μπεσαμέλ και την παρμεζάνα. Ανακατεύω μέχρι να γίνει ένα ωραίο μείγμα και γεμίζω τα κανελόνια (δεν τα παραγεμίζω, γιατί μπορεί
να διαλυθούν στο ψήσιμο).
Διαβάστε τη συνταγή στο: La casa dei sapori
Στην συνέχεια πλένω τα μανιτάρια και το σπανάκι, και τεμαχίζω σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια και το μπέικον. Σωτάρω τα μανιτάρια, το μπέικον και μετά το σπανάκι. Αλατοπιπερώνω και προσθέτω την μπεσαμέλ και την παρμεζάνα. Ανακατεύω μέχρι να γίνει ένα ωραίο μείγμα και γεμίζω τα κανελόνια (δεν τα παραγεμίζω, γιατί μπορεί
να διαλυθούν στο ψήσιμο).
Διαβάστε τη συνταγή στο: La casa dei sapori