Από το: il laboratorio di mm skg. blogspot.gr
Υπέροχο, δροσερό, με πλούσια γεύση, σίγουρα θα ενθουσιάσει όσους αγαπάνε τον συνδυασμό του καφέ με την σοκολάτα! Η τραγανή σοκολάτα της επικάλυψης δημιουργεί μια ωραία αντίθεση με την μαλακή κρέμα της
γέμισης.
Λιώστε την κουβερτούρα στον μικροκυματικό. Αφήστε την να χλιαρίνει. Βγάλτε το γλυκό απο το ψυγείο. Μοιράστε στην επιφάνεια του κουταλιές απο την σοκολάτα. Με μια οδοντολγυφίδα φτιάξτε τα κυκλικά σχέδια. Σκορπίστε στην επιφάνεια του μερικούς κόκκους καβουρντισμένου καφέ.
Αφήστε το τσίζ κέϊκ στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πρίν το σερβίρετε. Αφαιρέστε πρώτα το τσέρκι και έπειτα την πλαστική ταινία. Μεταφέρετε το τσιζκέϊκ σε έναν δίσκο σερβιρίσματος.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Il laboratorio di mm_skg
Υπέροχο, δροσερό, με πλούσια γεύση, σίγουρα θα ενθουσιάσει όσους αγαπάνε τον συνδυασμό του καφέ με την σοκολάτα! Η τραγανή σοκολάτα της επικάλυψης δημιουργεί μια ωραία αντίθεση με την μαλακή κρέμα της
γέμισης.
Λιώστε την κουβερτούρα στον μικροκυματικό. Αφήστε την να χλιαρίνει. Βγάλτε το γλυκό απο το ψυγείο. Μοιράστε στην επιφάνεια του κουταλιές απο την σοκολάτα. Με μια οδοντολγυφίδα φτιάξτε τα κυκλικά σχέδια. Σκορπίστε στην επιφάνεια του μερικούς κόκκους καβουρντισμένου καφέ.
Αφήστε το τσίζ κέϊκ στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες πρίν το σερβίρετε. Αφαιρέστε πρώτα το τσέρκι και έπειτα την πλαστική ταινία. Μεταφέρετε το τσιζκέϊκ σε έναν δίσκο σερβιρίσματος.
Διαβάστε τη συνταγή στο: Il laboratorio di mm_skg