Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Cheesecake με αμύγδαλα και κεράσια

Written By Unknown on Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014 | Αυγούστου 04, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: mirodies kai nostimies. blogspot.gr
Χτυπάτε το τυρί κρέμα, την ζάχαρη και το κορν φλάουρ σε μέτρια ταχύτητα. Προσθέτεται το γιαούρτι και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύεται την κρέμα δύο τρεις φορές .Προσθέτεται δύο αυγά ανακατώνεται λίγο και προσθέτεται τα υπόλοιπα δύο. Στο τέλος προσθέτεται τα αμύγδαλα και τα αρώματα.
Είναι πολύ σημαντικό να ανακατεύεται λίγο την κρέμα και με αργή ταχύτητα για να μην
μπει πολύς αέρας στην κρέμα. Βάζετε την κρέμα πάνω από τα κεράσια.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να βάζετε σιγά σιγά την κρέμα για να μην ανεβούν στην επιφάνεια τα κεράσια. Ψήνεται το γλυκό σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για περίπου 60 λεπτά. Μπορεί στην μέση να σας φανεί λίγο ωμό το γλυκό αλλά θα είναι έτοιμο και όταν κρυώσει θα σφίξει.

Διαβάστε τη συνταγή στο: Μυρωδιές και νοστιμιές


SHARE

About Unknown