Από το: ditucook. blogspot.gr
Κόβουμε το κοτόπουλο, τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λωρίδες. Βάζουμε αρκετό ελαιόλαδο στη σωτέζα και σωτάρουμε το κοτοπουλάκι. Μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε κύμινο, πάπρικα, αλάτι και το σκόρδο
ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το κρεμμύδι. Μόλις μαραθεί σβήνουμε με την τεκίλα. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τις πιπεριές. Στη συνέχεια τις ντομάτες, την κέτσαπ, το tabasco και λίγο ζεστό νεράκι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook
Κόβουμε το κοτόπουλο, τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λωρίδες. Βάζουμε αρκετό ελαιόλαδο στη σωτέζα και σωτάρουμε το κοτοπουλάκι. Μόλις πάρει χρώμα προσθέτουμε κύμινο, πάπρικα, αλάτι και το σκόρδο
ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το κρεμμύδι. Μόλις μαραθεί σβήνουμε με την τεκίλα. Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τις πιπεριές. Στη συνέχεια τις ντομάτες, την κέτσαπ, το tabasco και λίγο ζεστό νεράκι.
Διαβάστε τη συνταγή στο: ditucook