Από το: Εις Υγείαν
Ο Γουίλ βοηθούσε τον αδερφό του στην έρευνα που έκανε για να αναπτύξει ένα θρεπτικό, γευστικό και εύπεπτο υποκατάστατο του ψωμιού, χρησιμοποιώντας βραστό σιτάρι. Πίστευε ότι η διατροφή ήταν αρκετά σημαντική για την επίτευξη ενός υγιεινού τρόπου ζωής
και θεωρούσε ότι το πρωινό ήταν το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Αν και τελικά δεν κατάφεραν πολλά πράγματα, εντούτοις η τύχη ήταν με το μέρος τους. Το 1894, σε ένα από τα πειράματα του, ξέχασε λίγο βραστό σιτάρι έξω, το οποίο «στέγνωσε» από την έκθεσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://eisygian.blogspot.gr
Ο Γουίλ βοηθούσε τον αδερφό του στην έρευνα που έκανε για να αναπτύξει ένα θρεπτικό, γευστικό και εύπεπτο υποκατάστατο του ψωμιού, χρησιμοποιώντας βραστό σιτάρι. Πίστευε ότι η διατροφή ήταν αρκετά σημαντική για την επίτευξη ενός υγιεινού τρόπου ζωής
και θεωρούσε ότι το πρωινό ήταν το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Αν και τελικά δεν κατάφεραν πολλά πράγματα, εντούτοις η τύχη ήταν με το μέρος τους. Το 1894, σε ένα από τα πειράματα του, ξέχασε λίγο βραστό σιτάρι έξω, το οποίο «στέγνωσε» από την έκθεσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://eisygian.blogspot.gr
