Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Ψωμί με αλεύρι ζέας

Written By Unknown on Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 | Σεπτεμβρίου 20, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Green Chef
Πιάνουμε προζύμι με αλεύρι ζέας. Σε ένα κιλό αλεύρι ζέας ρίχνουμε το προζύμι, το νερό, λίγο αλάτι, το λάδι και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη με μια πετσέτα περίπου 3 ώρες η και παραπάνω εάν χρειαστεί.
Όταν η ζύμη διπλασιαστεί, ξαναζυμώνουμε, πλάθουμε 2 φραντζολάκια, τ’ακουμπάμε σε λαδωμένο και αλευρωμένο ταψί και πασπαλίζουμε με ότι σπόρους μας αρέσουν.
Αφήνουμε τα ψωμάκια σε ζεστό σημείο για να φουσκώσουν και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου για 1 h.

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://greenchef.gr



SHARE

About Unknown