Από το: Betty's cuisine
Προ καιρού είχαμε με την Κική μια συζήτηση για το αν το σταφύλι γίνεται μαρμελάδα... Δεν είχα φτιάξει ποτέ, ούτε είχα δοκιμάσει!
Σήμερα λοιπόν που πήρα από την λαϊκή μαύρη σταφίδα σκέφτηκα γιατί όχι; Το επιχείρησα και έγινε υπέροχη, όχι πολύ γλυκιά και με ένα εκπληκτικό μωβ χρώμα!
Διαβάστε τη συνταγή στο: bettyscuisine.blogspot.gr
Προ καιρού είχαμε με την Κική μια συζήτηση για το αν το σταφύλι γίνεται μαρμελάδα... Δεν είχα φτιάξει ποτέ, ούτε είχα δοκιμάσει!
Σήμερα λοιπόν που πήρα από την λαϊκή μαύρη σταφίδα σκέφτηκα γιατί όχι; Το επιχείρησα και έγινε υπέροχη, όχι πολύ γλυκιά και με ένα εκπληκτικό μωβ χρώμα!
Διαβάστε τη συνταγή στο: bettyscuisine.blogspot.gr