Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Η συνταγή του Michel Roux διαφέρει πολύ από εκείνη του Παρλιάρου στην κρέμα. Μεγάλη σημασία στην παρασκευή παίζει το ψήσιμο της μαρέγκας, γιατί είναι ο καθοριστικός παράγοντας που την κάνει τραγανή
έξω και αφράτη μέσα.Προτίμησα να φτιάξω εκείνη του Παρλιάρου που είχε μασκαρπόνε αλλά και μέλι. Συνολικά δεν είναι δύσκολο γλυκό, αλλά θέλει το χρόνο του για το ψήσιμο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.athinorama.gr/umami
Η συνταγή του Michel Roux διαφέρει πολύ από εκείνη του Παρλιάρου στην κρέμα. Μεγάλη σημασία στην παρασκευή παίζει το ψήσιμο της μαρέγκας, γιατί είναι ο καθοριστικός παράγοντας που την κάνει τραγανή
έξω και αφράτη μέσα.Προτίμησα να φτιάξω εκείνη του Παρλιάρου που είχε μασκαρπόνε αλλά και μέλι. Συνολικά δεν είναι δύσκολο γλυκό, αλλά θέλει το χρόνο του για το ψήσιμο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.athinorama.gr/umami