Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Πάβλοβα, το τέλειο ρομαντικό επιδόρπιο

Written By Unknown on Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 | Σεπτεμβρίου 03, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Αθηνόραμα unami.gr 
Η συνταγή του Michel Roux διαφέρει πολύ από εκείνη του Παρλιάρου στην κρέμα. Μεγάλη σημασία στην παρασκευή παίζει το ψήσιμο της μαρέγκας, γιατί είναι ο καθοριστικός παράγοντας που την κάνει τραγανή
έξω και αφράτη μέσα.Προτίμησα να φτιάξω εκείνη του Παρλιάρου που είχε μασκαρπόνε αλλά και μέλι. Συνολικά δεν είναι δύσκολο γλυκό, αλλά θέλει το χρόνο του για το ψήσιμο.

Διαβάστε τη συνταγή στο: www.athinorama.gr/umami


SHARE

About Unknown