Από το: Οι συνταγές της Λόπης
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6-7 λεπτά. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ή ένα ταψί, σουρώνουμε και στρώνουμε τις ταλιατέλες. Κόβουμε σε κομμάτια τις φέτες μπέικον και τις τσιγαρίζουμε αρκετά σε αντικολλητικό τηγάνι να γίνουν τραγανές. Τις
στρώνουμε πάνω από τις ταλιατέλες και πάνω από αυτές τα τριμμένα κασέρια. Τέλος στρώνουμε τις τηγανισμένες φέτες κολοκυθιού, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και σκεπάζουμε με τη μπεσαμέλ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: lopis-place.blogspot.gr
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό για 6-7 λεπτά. Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ή ένα ταψί, σουρώνουμε και στρώνουμε τις ταλιατέλες. Κόβουμε σε κομμάτια τις φέτες μπέικον και τις τσιγαρίζουμε αρκετά σε αντικολλητικό τηγάνι να γίνουν τραγανές. Τις
στρώνουμε πάνω από τις ταλιατέλες και πάνω από αυτές τα τριμμένα κασέρια. Τέλος στρώνουμε τις τηγανισμένες φέτες κολοκυθιού, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και σκεπάζουμε με τη μπεσαμέλ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: lopis-place.blogspot.gr