Από το: Αθηνόραμα unami.gr
Σε μια σαλατιέρα χτυπάμε καλά το γιαούρτι με το τυρί, τη ζάχαρη και τη βανίλια. Βάζουμε στο μείγμα τα σταφύλια, ανακατεύουμε με κουτάλι και μεταφέρουμε σε βαθύ μπολ. Σπάμε χοντρά την καρυδόψιχα και
σκορπίζουμε στην επιφάνεια. Ραντίζουμε με λίγο πετιμέζι και σερβίρουμε. Σημ. Μπορούμε, επίσης, να χρησιμοποιήσουμε για τόπινγκ καραμελωμένα αμύγδαλα σπασμένα ή καραμελωμένα φιστίκια Αιγίνης. Βάζουμε στο ψυγείο πριν το σερβίρισμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.athinorama.gr/umami
Σε μια σαλατιέρα χτυπάμε καλά το γιαούρτι με το τυρί, τη ζάχαρη και τη βανίλια. Βάζουμε στο μείγμα τα σταφύλια, ανακατεύουμε με κουτάλι και μεταφέρουμε σε βαθύ μπολ. Σπάμε χοντρά την καρυδόψιχα και
σκορπίζουμε στην επιφάνεια. Ραντίζουμε με λίγο πετιμέζι και σερβίρουμε. Σημ. Μπορούμε, επίσης, να χρησιμοποιήσουμε για τόπινγκ καραμελωμένα αμύγδαλα σπασμένα ή καραμελωμένα φιστίκια Αιγίνης. Βάζουμε στο ψυγείο πριν το σερβίρισμα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.athinorama.gr/umami