Από το: Insta_food
Για όλους όσους τους αρέσει ο μουσακάς, αλλά όχι και οι μελιτζάνες...
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε φετούλες με πάχος όσο είναι το μικρό μας δαχτυλάκι και λίγο λιγότερο. Τις απλώνουμε στο ταψί, τις
βρέχουμε με λίγο νερό και τις ψήνουμε (θα καλύψουν όλο το ταψί και τις υπόλοιπες θα τις στρώσουμε απο πάνω) στον αέρα στους 200 βαθμούς, μέχρι να μαλακώσουν. Παράλληλα σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε τον κιμά και τον αφήνουμε να ψηθεί ανακατεύοντας συχνά. Στη συνέχεια σβήνουμε με ρετσίνα και ντοματοχυμό και αρωματίζουμε με αλάτι, πιπέρι, κύμινο, θυμάρι, κανέλα και μαϊντανο. Μόλις πιεί τα υγρά του αποσύρουμε απο τη φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: fetoula.blogspot.gr
Για όλους όσους τους αρέσει ο μουσακάς, αλλά όχι και οι μελιτζάνες...
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε φετούλες με πάχος όσο είναι το μικρό μας δαχτυλάκι και λίγο λιγότερο. Τις απλώνουμε στο ταψί, τις
βρέχουμε με λίγο νερό και τις ψήνουμε (θα καλύψουν όλο το ταψί και τις υπόλοιπες θα τις στρώσουμε απο πάνω) στον αέρα στους 200 βαθμούς, μέχρι να μαλακώσουν. Παράλληλα σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο. Μόλις ροδίσει ρίχνουμε τον κιμά και τον αφήνουμε να ψηθεί ανακατεύοντας συχνά. Στη συνέχεια σβήνουμε με ρετσίνα και ντοματοχυμό και αρωματίζουμε με αλάτι, πιπέρι, κύμινο, θυμάρι, κανέλα και μαϊντανο. Μόλις πιεί τα υγρά του αποσύρουμε απο τη φωτιά.
Διαβάστε τη συνταγή στο: fetoula.blogspot.gr