Από το: Betty's cuisine
Τώρα που οι ντομάτες είναι στα καλύτερά τους, είναι η κατάλληλη εποχή για να ετοιμάσουμε σάλτσα σε βάζα που θα κρατήσει όλο το χειμώνα. Ασύγκριτα καλύτερη από την αγοραστή και φυσικά άπειρα υγιεινότερη, μια που δεν έχει κανενός είδους συντηρητικό!
Κάθε κιλό ντομάτας δίνει περίπου 250-300 γρ. σάλτσας. Τα υλικά που χρειαζόμαστε είναι: Ντομάτες, αλάτι και ζάχαρη και φυσικά βάζα με καπάκι. Πως θα την φτιάξουμε: Κατ' αρχήν αποστειρώνουμε τα βάζα: Τα ξεπλένουμε με καυτό νερό, στρώνουμε καθαρή πετσέτα στην σχάρα του φούρνου, τοποθετούμε τα βάζα επάνω ανάποδα και τα αφήνουμε για μισή ώρα περίπου στους 100 βαθμούς.
Διαβάστε τη συνταγή στο: bettyscuisine.blogspot.gr
Τώρα που οι ντομάτες είναι στα καλύτερά τους, είναι η κατάλληλη εποχή για να ετοιμάσουμε σάλτσα σε βάζα που θα κρατήσει όλο το χειμώνα. Ασύγκριτα καλύτερη από την αγοραστή και φυσικά άπειρα υγιεινότερη, μια που δεν έχει κανενός είδους συντηρητικό!
Κάθε κιλό ντομάτας δίνει περίπου 250-300 γρ. σάλτσας. Τα υλικά που χρειαζόμαστε είναι: Ντομάτες, αλάτι και ζάχαρη και φυσικά βάζα με καπάκι. Πως θα την φτιάξουμε: Κατ' αρχήν αποστειρώνουμε τα βάζα: Τα ξεπλένουμε με καυτό νερό, στρώνουμε καθαρή πετσέτα στην σχάρα του φούρνου, τοποθετούμε τα βάζα επάνω ανάποδα και τα αφήνουμε για μισή ώρα περίπου στους 100 βαθμούς.
Διαβάστε τη συνταγή στο: bettyscuisine.blogspot.gr