Από το: Συνταγές Υγιεινής Διατροφής
Ανακατεύουμε τον μπακαλιάρο με τον πουρέ, προσθέτουμε τα αυγά (τα οποία έχουμε χτυπήσει και ανακατέψει πρώτα με το αλεύρι) και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 60' για να σφήξει και στην συνέχεια
πλάθουμε μικρά μπαλάκια τα οποιά τα βουτάμε πρώτα σε νερό και μετά στην φρυγανιά. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα. Σε μια αντικολλητική κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις κροκέτες μας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: suntagesvromi.blogspot.gr
Ανακατεύουμε τον μπακαλιάρο με τον πουρέ, προσθέτουμε τα αυγά (τα οποία έχουμε χτυπήσει και ανακατέψει πρώτα με το αλεύρι) και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 60' για να σφήξει και στην συνέχεια
πλάθουμε μικρά μπαλάκια τα οποιά τα βουτάμε πρώτα σε νερό και μετά στην φρυγανιά. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα. Σε μια αντικολλητική κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις κροκέτες μας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: suntagesvromi.blogspot.gr