Από το: Insta_food
Είμαι μακαρονάς, τι να κάνουμε;;; Κι όπως εχω ξαναπεί οι πλειοψηφία στο σπίτι θέλει μόνο σπαγγέτι, οπότε πάνω σ αυτά δημιουργώ. Μπορείτε όλες τις σάλτσες να τις κάνετε σε οποιαδήποτε άλλη ποικιλία ζυμαρικών.
Σε ενα τηγανάκι αντικολλητικό, μόλις κάψει ρίχνουμε το μπέικον και το ζαμπόν να ψηθούν. Μετά ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος, τις πιπεριές, το πιπέρι, το κύμινο και τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: fetoula.blogspot.gr
Είμαι μακαρονάς, τι να κάνουμε;;; Κι όπως εχω ξαναπεί οι πλειοψηφία στο σπίτι θέλει μόνο σπαγγέτι, οπότε πάνω σ αυτά δημιουργώ. Μπορείτε όλες τις σάλτσες να τις κάνετε σε οποιαδήποτε άλλη ποικιλία ζυμαρικών.
Σε ενα τηγανάκι αντικολλητικό, μόλις κάψει ρίχνουμε το μπέικον και το ζαμπόν να ψηθούν. Μετά ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος, τις πιπεριές, το πιπέρι, το κύμινο και τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Διαβάστε τη συνταγή στο: fetoula.blogspot.gr