Από το: Οι συνταγές της Λόπης
Παίρνουμε μία συκωταριά μικρού μεγέθους και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Πλένουμε καλά τα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι στη φωτιά, μαζί με ένα ποτήρι του κρασιού νερό. Μόλις πάρουν βράση, πετάμε το νερό και τα ξαναβάζουμε στο τηγάνι,
μαζί με ένα ποτήρι του κρασιού νερό και μισό ποτήρι ελαιόλαδο. Αφήνουμε να βράσουν και μόλις τελειώσει το νερό και αρχίσουν να τηγανίζονται, προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη, μία κουταλιά της σούπας μουστάρδα και ανακατεύουμε μέχρι να μελώσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: lopis-place.blogspot.gr
Παίρνουμε μία συκωταριά μικρού μεγέθους και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Πλένουμε καλά τα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι στη φωτιά, μαζί με ένα ποτήρι του κρασιού νερό. Μόλις πάρουν βράση, πετάμε το νερό και τα ξαναβάζουμε στο τηγάνι,
μαζί με ένα ποτήρι του κρασιού νερό και μισό ποτήρι ελαιόλαδο. Αφήνουμε να βράσουν και μόλις τελειώσει το νερό και αρχίσουν να τηγανίζονται, προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη, μία κουταλιά της σούπας μουστάρδα και ανακατεύουμε μέχρι να μελώσουν.
Διαβάστε τη συνταγή στο: lopis-place.blogspot.gr