Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Συκωταριά Ριγανάτη στο Τηγάνι

Written By Unknown on Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 | Οκτωβρίου 15, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Οι συνταγές της Λόπης 
Παίρνουμε μία συκωταριά μικρού μεγέθους και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Πλένουμε καλά τα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι στη φωτιά, μαζί με ένα ποτήρι του κρασιού νερό. Μόλις πάρουν βράση, πετάμε το νερό και τα ξαναβάζουμε στο τηγάνι,
μαζί με ένα ποτήρι του κρασιού νερό και μισό ποτήρι ελαιόλαδο. Αφήνουμε να βράσουν και μόλις τελειώσει το νερό και αρχίσουν να τηγανίζονται, προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη, μία κουταλιά της σούπας μουστάρδα και ανακατεύουμε μέχρι να μελώσουν.

Διαβάστε τη συνταγή στο: lopis-place.blogspot.gr


SHARE

About Unknown