Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μαρμελάδα ρόδι, η σπάνια

Written By Unknown on Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 | Οκτωβρίου 15, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Οι καλύτερες συνταγές μου
Αφού μου βγήκε το λάδι να τους καθαρίζω τα ρόδια για να φάνε τα τέκνα το απόγευμα, δοκίμασαν την πρώτη κουταλιά και μου είπαν ότι δεν τους άρεσε! Δεν ξέρω τι είναι αυτό που δεν τους άρεσε, ειλικρινά! Τι να κάνω τόσους σπόρους ροδιού; Σκέφτηκα να τους κάνω ποτό αλλά δεν είχα το
απαιτούμενο αλκοόλ στο σπίτι και ως εκ τούτου αποφάσισα να κάνω το πιο απλό... μαρμελαδίτσα ροδιού! Δεν είχα ξανακάνει και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον!
Βάζουμε τους ρουμπινένιους σπόρους σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το στικ κανέλας και ελάχιστο νερό, 1-2 κσ. Αρχίζουμε να σιγοβράζουμε τα υλικά μας ανακατεύοντας στην αρχή μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους και να μην κολλήσουν στο πάτο της κατσαρόλας.

Διαβάστε τη συνταγή στο: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr


SHARE

About Unknown