Από το: Κουζινομαγειρέματα
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα θαλασσινά και τα τσιγαρίζουμε με το λάδι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια,τον πελτέ, αλατοπιπερώνουμε,προσθέτουμε 2 φλ. νερό,το κρασάκι,ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν σε μέτρια
φωτιά για περίπου 25'.Συνοδεύουμε το φαγάκι μας με ρυζάκι ή τηγανητές πατάτες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: kouzinomageiremata.blogspot.gr
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα θαλασσινά και τα τσιγαρίζουμε με το λάδι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια,τον πελτέ, αλατοπιπερώνουμε,προσθέτουμε 2 φλ. νερό,το κρασάκι,ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν σε μέτρια
φωτιά για περίπου 25'.Συνοδεύουμε το φαγάκι μας με ρυζάκι ή τηγανητές πατάτες.
Διαβάστε τη συνταγή στο: kouzinomageiremata.blogspot.gr