Από το: Σπιτικό μενού
Ερεθίσματα γευστικά και αισθητικά, χωρίς να περάσουμε όλη την ημέρα μαγειρεύοντας: Ζουμερά, τρυφερά φιλέτα, με καταπληκτική σάλτσα με εξαιρετικά αρωματικό, ήπιας γεύσης, πράσινο πιπέρι, κονιάκ, μουστάρδα με μέλι και θυμάρι. Σπυρωτό ρύζι με
ποικιλία άγριων μανιταριών και κρόκο Κοζάνης.
Καλύπτουμε τα μανιτάρια με χλιαρό νερό για 30΄. Σουρώνουμε και τα βάζουμε σε βραστό νερό για 8΄. Ξεβγάζουμε σε τρεχούμενο κρύο νερό. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το νερό, το ρύζι, τον κρόκο και σιγοβράζουμε για 15΄με κλειστό καπάκι. Τοποθετούμε απορροφητικό χαρτί κάτω από το καπάκι και αφήνουμε 5΄ακόμη να απορροφηθεί όλο το νερό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.me-nu.gr
Ερεθίσματα γευστικά και αισθητικά, χωρίς να περάσουμε όλη την ημέρα μαγειρεύοντας: Ζουμερά, τρυφερά φιλέτα, με καταπληκτική σάλτσα με εξαιρετικά αρωματικό, ήπιας γεύσης, πράσινο πιπέρι, κονιάκ, μουστάρδα με μέλι και θυμάρι. Σπυρωτό ρύζι με
ποικιλία άγριων μανιταριών και κρόκο Κοζάνης.
Καλύπτουμε τα μανιτάρια με χλιαρό νερό για 30΄. Σουρώνουμε και τα βάζουμε σε βραστό νερό για 8΄. Ξεβγάζουμε σε τρεχούμενο κρύο νερό. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το νερό, το ρύζι, τον κρόκο και σιγοβράζουμε για 15΄με κλειστό καπάκι. Τοποθετούμε απορροφητικό χαρτί κάτω από το καπάκι και αφήνουμε 5΄ακόμη να απορροφηθεί όλο το νερό.
Διαβάστε τη συνταγή στο: www.me-nu.gr