Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Φιλετάρουμε το γαύρο ή τη σαρδέλα, εγώ το έκανα με γαύρο, βγάζοντας το κόκκαλο και ανοίγοντας το ψαράκι σε 2 φιλέτα. Κόβουμε τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε καρέ στο μέγεθος του ψαριού ρολό. Περνάμε εναλλάξ το γάβρο (σε ρολό) με τις
πιπεριές, τα μανιτάρια και το κρεμμύδι στα καλαμάκια. Αν ο γαύρος ή η σαρδέλα είναι μεγάλα, θα ρολάρουμε 1 φιλέτο, αν είναι μικρότερα, τοτε θα ρολάρουμε 2 φιλέτα μαζί. Λιώνουμε τον κύβο λαχανικών με το λάδι και μαρινάρουμε με το μείγμα τα σουβλάκια μας για λίγη ώρα. Έπειτα τα ψήνουμε σε ένα καυτό τηγάνι για 4-5 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα ή και στα κάρβουνα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: mageirikesdiadromes.gr
Φιλετάρουμε το γαύρο ή τη σαρδέλα, εγώ το έκανα με γαύρο, βγάζοντας το κόκκαλο και ανοίγοντας το ψαράκι σε 2 φιλέτα. Κόβουμε τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε καρέ στο μέγεθος του ψαριού ρολό. Περνάμε εναλλάξ το γάβρο (σε ρολό) με τις
πιπεριές, τα μανιτάρια και το κρεμμύδι στα καλαμάκια. Αν ο γαύρος ή η σαρδέλα είναι μεγάλα, θα ρολάρουμε 1 φιλέτο, αν είναι μικρότερα, τοτε θα ρολάρουμε 2 φιλέτα μαζί. Λιώνουμε τον κύβο λαχανικών με το λάδι και μαρινάρουμε με το μείγμα τα σουβλάκια μας για λίγη ώρα. Έπειτα τα ψήνουμε σε ένα καυτό τηγάνι για 4-5 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα ή και στα κάρβουνα.
Διαβάστε τη συνταγή στο: mageirikesdiadromes.gr