Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Πλεξούδα σοκολάτα – μπανάνα

Written By Unknown on Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 | Οκτωβρίου 13, 2014

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Chefoulis
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο , προσθέτουμε τις μπανάνες κομμένες σε ροδέλες,τις σοτάρουμε ελαφρώς και προσθέτουμε την ζάχαρη από πάνω. Ανακατεύουμε προσεκτικά μέχρι να καραμελώσουν κι αφήνουμε να
κρυώσουν. Κόβουμε στα δύο κάθετα το φύλλο σφολιάτας, χαράζουμε τα πλαϊνά της και από τις δύο μεριές (βλ φωτ. υλικό), στο κέντρο βάζουμε την πραλίνα φουντουκιού, που την είχαμε στο ψυγείο να σφίξει ελαφρώς, από πάνω τοποθετούμε μπανάνες και πλέκουμε την σφολιάτα μας. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και με το άλλο φύλλο.

Διαβάστε τη συνταγή στο: www.chefoulis.gr


SHARE

About Unknown