Από το: Chefoulis
Ανοίγουμε προσεκτικά το παντεσπάνι μας που το τυλίξαμε σε ρολό και απλώνουμε την κρέμα μας. Αφήνουμε λίγο κενό στο πλάι για να μην μας βγει η κρέμα έξω. Κόβουμε την μπανάνα σε κομματάκια και τα τοποθετούμε
διάσπαρτα παντού. Το τυλίγουμε πάλι με την βοήθεια της λαδόκολλας, το αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο τυλιγμένο με την λαδόκολλα για να μην μας ξεραθεί το παντεσπάνι και την επόμενη μέρα το απολαμβάνουμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Ανοίγουμε προσεκτικά το παντεσπάνι μας που το τυλίξαμε σε ρολό και απλώνουμε την κρέμα μας. Αφήνουμε λίγο κενό στο πλάι για να μην μας βγει η κρέμα έξω. Κόβουμε την μπανάνα σε κομματάκια και τα τοποθετούμε
διάσπαρτα παντού. Το τυλίγουμε πάλι με την βοήθεια της λαδόκολλας, το αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο τυλιγμένο με την λαδόκολλα για να μην μας ξεραθεί το παντεσπάνι και την επόμενη μέρα το απολαμβάνουμε.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr