Από το: Μαγειρέματα & άλλα
Για επικαλυψη σε προφιτερολ, σε κε'ι'κ, σε μαφιν, σε τουρτα και οπου αλλου θελετε....
Βαζουμε σε μπεν μαρι την σοκολατα σε κομματακια και οταν αρχιζει να λιωνει, αρχιζουμε να προσθετουμε το γαλα η την κρεμα και ανακατευουμε απαλα
μεχρι να ενσωματωθει το γαλα και φτασει στην ρευστοτητα που θελετε.
Σημειωση: δεν κοβει δεν παγωνει οταν κρυωσει και μενει γυαλιστερο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: mageirisa.blogspot.gr
Για επικαλυψη σε προφιτερολ, σε κε'ι'κ, σε μαφιν, σε τουρτα και οπου αλλου θελετε....
Βαζουμε σε μπεν μαρι την σοκολατα σε κομματακια και οταν αρχιζει να λιωνει, αρχιζουμε να προσθετουμε το γαλα η την κρεμα και ανακατευουμε απαλα
μεχρι να ενσωματωθει το γαλα και φτασει στην ρευστοτητα που θελετε.
Σημειωση: δεν κοβει δεν παγωνει οταν κρυωσει και μενει γυαλιστερο.
Διαβάστε τη συνταγή στο: mageirisa.blogspot.gr